اپ استور و گوگل پلی در دسترس قرار گرفتند خطر بازگشت یک بیماری در کشور‌های اروپایی مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ تفاوت کلیرشدن آسمان با نوتام چیست؟ بارش برف و باران در تهران از فردا/ وزش باد و کاهش دما تا ۱۱ درجه نحوه فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه ۸ بهمن مدارس تهران فردا چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ تعطیل است؟ تماس تلفنی خارج به داخل ایران وصل شد رقم افزایش حقوق معلمان در هر رتبه چقدر است؟ فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری برای ۷ بهمن اعلام شد کشف ۱۷ شمش طلا به ارزش ۳۶۰ میلیارد تومان در کردستان / ۲ نفر بازداشت شد دادستان: حتی یک پیامک در اغتشاشات قابل اغماض نیست؛ برخورد قاطع با عوامل ناامنی زمان اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری علوم پزشکی برخی مدارس استان اردبیل روز دوشنبه تعطیل شد مدارس سمیرم غیرحضوری شد؛ آغاز فعالیت مدارس دهاقان با تأخیر ۲ ساعته محصولات آرایشی گران قیمت واقعاً مؤثرترند؟ / پوست را زیاد دستکاری نکنید

وثیقه خروج از کشور برای این مشمولان در ایام محرم و صفر حذف شد

رییس نظام وظیفه عمومی فراجا از حذف وثیقه خروج از کشور مشمولان غیر غایب در ایام محرم و صفر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 11
کد خبر: ۲۴۹۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار تقی مهری رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا درباره شرایط خروج از کشور مشمولان در ایام محرم و اربعین گفت: موضوع امنیت زیر ساخت و زیر بنای هر گونه فعالیت است، نیروهای مسلح در نظام مقدس جمهوری اسلامی رسالت مهم آنها تأمین امنیت است چه در داخل و چه در مرزها و خارج از کشور بنابراین ایجاد بازدارندگی در دشمنان، نیروهای مسلح این وظیفه را به عهده دارند.

 

 وی افزود: سربازان در کنار نیروهای پایور برای دفاع از استقلال تمامیت ارضی نقش مهمی را ایفا می‌کنند بنابراین جایگاهی که خدمت سربازی دارد جایگاه فوق العاده مهمی است و خدمت مقدس است.

 

وی در خصوص تسهیلات تردد مشمولین غیر غایب به کشور عراق گفت: دانشجویان، طلاب، مشمولان دارای برگه اعزام و یا افرادی که در مهلت قانونی قرار دارند می‌توانند بدون سپردن وثیقه از اول ماه محرم ۱۷ تیرماه تا پایان ماه صفر ۱۴ شهریور ماه از کشور به قصد زیارت عتبات و راهپیمایی اربعین استفاده کنند به صورت سامانه‌ای و هوشمند می‌توانند ثبت درخواست خروج از مرزهای هوایی، زمینی از طریق سامانه سخا با پلیس من یا سایت وظیفه عمومی ثبت کنند.

 

وی ادامه داد: تا کنون افرادی که ثبت نام داشتند توانستند از این تسهیلات استفاده کنند.

 

وی گفت: متولدین ۱۳۸۵ نیاز به ثبت درخواست ندارد و می‌توانند مستقیم به سامانه پلیس +۱۰ مراجعه و درخواست گذرنامه و از کشور خارج شوند.

 

سردار مهری بیان کرد: کسانی که وارد سامانه می‌شوند و جواب مثبت برای خروج دریافت نکردند افرادی هستند که سال گذشته ثبت درخواست کردند ولی هنگام‌بازگشت ورودشان به کشور ثبت نشده این‌ها باید به نظام وظیفه استان خودشان مراجعه و این ثبت را درست کنند.

 

رئیس نظام وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولین غایب فقط با تعیین و مشخص کردن علت غیبت می‌توانند از کشور خارج شوند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار